Goal Mapping

SEES Akatemian päätuote on Bryan Maynen Goal Mapping.
Järjestän sekä avoimia että yrityksille suunnattuja
GOAL MAPPING WORKSHOP:ja.
 

HINNASTO
 

Mitä Goal Mapping on?
Goal Mapping kehittää tapaasi ajatella ja muodostaa ajatusmalleja. Menetelmä auttaa uskomuksiesi muokkauksessa sekä toimintatapojesi uudistamisessa. Laajentunut tietoisuus ja positiivinen fokus lisää kykyäsi nähdä mahdollisuuksia ja avaa uusia samalla uusia toimintatapoja.

Goal Mapping opettaa, miten valjastat oman alitajuntasi palvelemaan tarkoituksiasi ja lisäämään menestystäsi. Tärkeää ei ole pelkästään mitä me teemme – vaan mitä me olemme ihmisinä.

Goal Mapping on monipuolinen henkilökohtaisen tason sekä organisaation voimaannuttava kokemus sekä samalla loistava tavoitteiden asettelu- ja toteuttamismenetelmä:

Yksinkertaisia oppeja on helppo käyttää työkalunaan niin yksityiselämässä kuin työyhteisössäkin.

  • Miten  löydät itsesi ja tarkoituksesi  elämässä.
  • Miten kartoitat tavoitteesi ja motivaatiosi.
  • Miten pystyt itse ohjaamaan alitajuntaasi viemään tavoitteitasi eteenpäin.
  • Goal Mapping auttaa ihmisiä löytämään todellisen potentiaalinsa.
  • Ole paras itsesi
     

Goal Mapping ja business

Sisäinen johtajuus on yksi eniten arvostettu ja ymmärretty hyve niin yksityis- kuin työelämässäkin – silti sitä opetetaan/ opetellaan käytännössä vähän. Oman tiedostamattoman mielen tietoinen käyttäminen antaa meille ennennäkemättömät voimavarat!
Goal Mapping antaa työkalut, miten valjastaa alitajunta omien tavoitteidemme toteuttajaksi.

Organisaation kaikki osa-alueet ja tekijät tarvitsevat tavoitteita menestyäkseen. Menestyäkseen taas tarvitaan dynaamisuutta, joustavuutta ja luovuutta. Yritys ei pysty saavuttamaan näitä ominaisuuksia ilman, että ne löytyvät jokaisesta työntekijästä itsestään. Tulevaisuuden menestyjillä on selvillä tarkoitus ja päämäärä – he tietävät mihin ovat menossa ja miksi. Tämä todellinen, sisäinen voima auttaa vapauttamaan meissä monesti piilevät kyvyt toteuttaa ihan mitä tahansa me haluamme; kunhan vain tiedostamme tarpeeksi itsemme ja ympäristömme ja osaamme ylläpitää positiivisen fokuksen, voimme saavuttaa ihan mitä tahansa haluamme. Yksittäisten ihmiset voimavarojen löytäminen ja yhdessä niiden käyttäminen nostaa potentiaalisesti organisaation mahdollisuuksia toimia menestyksellisesti. Yritys, joka panostaa ihmisiin – omiin työntekijöihinsä ja asiakkaisiinsa, on tulevaisuuden voittaja. Vapauta siis työntekijöidenne voimavarat.

Goal Mapping luo myös tehokkaita tapoja toimia, mistä seuraa menestystä niin yksilölle, tiimille kuin koko yhteiskunnalle.

Goal Mapping on vaikuttanut jo miljooniin ihmisiin kahdenkymmenen vuoden ajan ympäri maailmaa. Sitä käyttävät niin maailman johtavat liikeyritykset, koulut ja urheilujoukkueet kuin hyvinvointikouluttajat, painonpudotus-ekspertit ja maailmanmestaritason urheilijat sekä lukemattomat yksityishenkilöt. Menetelmän kansainvälisesti tunnettuja käyttäjiä ovat mm. Siemens, Microsoft, British Telecom, Coca Cola, IBM. 

 Suomeen Goal Mapping on rantautunut vuoden 2014 lopulla. Ensimmäisiä yrityksiä on koulutettu Suomessa alkuvuodesta 2015.

 

goal_map_01.jpg


LATAA PDF-ESITE

SEES Akatemia järjestää myös Goal Mappingiin liittyviä,  inspiroivia, motivaatiota nostattavia ja voimaannuttavia luentoja erilaisiin tapahtumiin tai  vaikka yrityksen tiimipalavereihin. LUENNOT.

Luentojen runko perustuu Goal Mapping-metodin ideaan siitä, että jokainen voi oppia pienillä asioilla tekemään suuria muutoksia arkipäiväisessä elämässään, vahvistamaan intuitiotaan ja antamaan käskyjä omalle alitajunnalleen.