Luennot

HINNASTO


"SEES-tila"

SEES-tila on olotila, jossa ympäristön häly häviää taka-alalle eikä häiritse olemassa olostaan huolimatta. SEES on ennen kaikkea tyyneyttä ja selkeyttä - mielenrauhaa. SEES on omien voimavarojen täydellisempää käyttöönottoa, valppautta ja selkeyttä.


”Goal Mapping”

Laajenna tietoisuuttasi - Näe mahdollisuutesi - Valitse ja ylläpidä positiivinen fokus – Opi valjastamaan oma alitajuntasi palvelemaan tarkoituksiasi. Menesty.


”Ohjelmoi itsesi/ yrityksesi  menestykseen”

Miten ajatuksemme, ajatusmallimme ja uskomuksemme joko auttavat tai rajoittavat meitä. Ohjelmoi uudelleen ajatuksesi ja toimintatapasi, elleivät ne enää palvele sinua.


”Löydä sisäinen viisautesi ja opettele käyttämään piileviä voimavarojasi”

Intuition avulla jokainen löytää todellinen tahtotilansa. Opi tavat, joilla voit valjastaa tiedostamattoman mielen tietoiseen käyttöösi, ja löydä itsestäsi uusia voimavaroja.

 
”Alitajunnan voima”

Yleiskatsaus mielen toimintaan ja sen vaikutukseen jokapäiväisessä elämässämme.
 

 ”Ole tehokas – siis pysähdy”

Pysähdy havaitsemaan, löydä sisäinen itsesi ja opi antamaan alitajunnallesi käskyjä – ole tehokas.

 
”Saat, mitä tilaat”

Opi, miten meistä jokainen pystyy muovaamaan maailmakaikkeutta omalla ajatuksellaan; miten saat mitä tilaat – tietoisesti ja tiedostamattasi.

 
”Sydänajattelu”

Tunne mielletään usein järjen vastakohdaksi. Onko näin?

 
”Positiivinen ajattelun voima”

Positiivinen ja negatiivinen ajattelutapa luovat meissä erilaisia ajatuksia,  ajatusmalleja  ja uskomuksia, mitkä ohjaavat toimiamme ja toimintatapoja. Kuule, mitä kehossasi ja aivoissasi tapahtuu erilaisia ajatuksia ajattelemalla ja valitse positiivisuus ja tie menestykseen.

 
”Tärkeintä ei ole voitto, vaan murskavoitto!”

Hallitse alitajuntasi voimaa ja nosta omaa tai ryhmänne tehokkuutta potentiaalisesti!

 

Jokainen luentoaihe käsittelee ihmismielen moninaisuutta ja samalla sitä yksinkertaisuutta, miten me itse pystymme itseämme ohjaamaan. Luentojen runko perustuu Goal Mapping-metodiin, mutta jokaisessa aihepiirissä asiaa lähestytään hieman erilaisesta näkökulmasta.  Luennoissa voidaan ottaa huomioon myös tilaisuuteen tulevan ryhmän luonne.  Luento sisältää käytännön harjoituksia, joita jokainen voi käyttää jatkossa päivittäisessä henkilökohtaisessa ja työelämässään hyväkseen.

Luentoaiheisiin voidaan toteuttaa erillishinnalla 45min aiheeseen liittyvä tiimityöskentely.