Referenssejä

Radisson Blu Marina Palacen johtoryhmä ja vuoropäälliköt
pääsivät 11.1 Goal Mapping-koulutukseen.

Otimme innolla vastaan koulutuksen; saimme apuja sekä omaan henkilökohtaiseen elämään että työelämän koukeroihin. Koulutuksesta on ollut hyötyä arkijohtamisessa sekä omien tavoitteiden asettamisessa.

Voin vain lämpöisesti suositella tätä kaikille.

 FOT5F8A1.jpg

Radisson Blu Marina Palacen hotellipäällikkö Ulla Lähtevänoja

 

LYYTI

yksittäinen lyyti

Lue Lyytiläisten kommentit Lyyti-blogista: 

http://academy.lyyti.com/fi/tyohyvinvointia-lyytilaisittain-seesakatemia

Tässä ote Lyytin blogista:
"Suomeksi: asenne ratkaisee. Asenteemme ja ajattelumalleihimme taas vaikuttaa, mitä ja miten ajattelemme. Oman ajatuksen voima, sen vaikutus uskomuksiimme ja toimintatapoihimme on valtava. On hyvä välillä tietoisesti pysähtyä ja tarkistella ja tarvittaessa tuulettaa omia ajatusmallejamme, jotka eivät ehkä juuri tänä päivänä enää palvele toimintatapojamme ja tavoitteitamme. Oli mielenkiintoista tiedostaa, mikä ja mitkä asiat vaikuttavat mahdollisuuksien havainnoimiseen ja kuinka helposti jokainen voi tehdä muutoksen omaan havainnointikykyyn yksinkertaisesti muuttamalla hieman ajattelutapaansa. Tutustuimme myös tapaan, millä meistä jokainen pystyy antamaan tietoisesti käskyjä alitajunnalleen. Alitajunnan valjastaminen tavoitteittemme eteenpäin viemiseen muuttaa tekemisemme tehokkuutta potentiaalisesti!"

 

Abiturientti Eemil Lemmetti            

Osallistuin Goal Mapping workshopiin alkuvuodesta. Henkilökohtaisen Goal Mapping-kartan laatiminen selkeytti ajatuksiani siitä,  mitä haluan tulevaisuudeltani ja millainen ihminen olen/ mitä haluan itsestäni nyt ja jatkossa. Löysin myös itselleni erinomaisia käytännön vinkkejä, miten saa itsestäni irti parhaan mahdollisen ylioppilaskirjoituksissa; auttoi ihan konkreettisesti rentoutumaan ja löytämään hyvän tekemisen fiiliksen.

 Eemil

Vuoden 2015 abiturientti/
yliopistoon pyrkivä Eemil Lemmetti


Minä itse ja moni Forever tiimistäni

on osallistunut Goal Mapping workshopiin. Saimme kaikki uutta innostusta sekä ymmärrystä, miten ajattelumme vaikuttaa kaikkeen tekemiseemme ja miten tärkeää on tarkastella aika ajoin ajatusmallejamme, jotta ne palvelevat nykyisiä tarkoituksiamme,

Suosittelen ehdottomasti kaikille!

 Forever logo.jpg

Forever Living Products, Itsenäinen jälleenmyyjä
Manager Katri Luukko-Salminen